Prevoditeljska agencija ABIS – Misija i vizija

Naša je misija biti vodeći prevoditeljski centar u regiji, prepoznatljiv i jedinstven po prestižnoj kvaliteti usluge. Naša misija su potpuno zadovoljni klijenti. Posvećeni smo brzini i kvaliteti usluge, te smatramo da smo uspješni jedino ukoliko su naši klijenti dugoročno zadovoljni. Osiguravamo najkraće moguće vrijeme isporuke, povoljne cijene, prilagođavamo se individualnim potrebama klijenata te pružamo visoku profesionalnost pri svakom kontaktu s nama.

Naša je vizija biti tvrtka koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti, te da naša prevoditeljska agencija postane neprikosnoveni preferirani izbor svakog korisnika na hrvatskom tržištu.

Povijest

Naša prevoditeljska agencija osnovana je 2002. godine sa sjedištem u Zagrebu, Trg Mažuranića 5. Vrlo brzo,  širimo poslovanje  i otvaramo drugi ured, na prestižnoj lokaciji u samom centru Zagreba, u Preradovićevoj ulici br. 33.

Od samog početka djelovanja osnovna djelatnost tvrtke bilo je prevođenje, poduka i organizacija međunarodnih kongresa sa uslugama konsekutivnog prevođenja.

Danas usluga prevoditeljske agencije Prevoditelj.com obuhvaća kompletnu prevoditeljsku uslugu – pisani prijevod, usluge lekture, korekture, redakture, usluge sudskog tumača i ovjerene prijevode, simultano prevođenje, konsekutivno prevođenje, prevođenje uz pratnju, na više od 30 jezika svijeta.

Prevoditeljska agencija (Zagreb) – od trenutka osnivanja, na domaćem tržištu posluje pod brand-om Prevoditelj.com, a na inozemnim tržištima koristi se brand Translations.hr, te se kao takva etablirala u vodeći prevoditeljski centar na domaćem tržištu i regiji i tržišnog lidera u segmentu stručnih prevoditeljskih usluga, kao i u segmentu internetskih prevoditeljskih usluga.

Agencija za prevođenje ABIS Prevoditelj.com posjeduje certifikate prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 (sustav upravljanja kvalitetom) i EN 15038:2006 (sustav upravljanja kvalitetom za prevoditeljske tvrtke). Navedeni certifikati koji potvrđuju kvalitetu našeg načina rada, naših procesa i općnito prevoditeljskih usluga koje pružamo, potvrđeni su i izdani od svjetski poznatog autoriteta u području praćenja i kontrole kvalitete – tvrtke Bureau Veritas i njihovih stručnjaka koji su nakon detaljne provjere našeg načina rada i ocjene svih aspekata našeg poslovanja, utvrdili da su svi zahtjevi navedenih normi u potpunosti ispunjeni.

Osim pružanjem prevoditeljskih usluga, prevoditeljska agencija ABIS Prevoditelj.com bavi se i prijevodom i izradom Sigurnosno-tehničkih listova za brojne klijente i ishođenjem uvrštenja istih u Registar kemikalija pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju.

Po tome smo jedinstveni prevoditeljski centar na području RH.
Pošaljite nam Vaš dokument –> besplatna procjena
Više o sigurnosno tehničkim listovima i načinu obrade istih dostupno je na našoj web stranici www.stl.hr