Poslovanje tvrtke Prevoditelj.com (ABIS d.o.o.) obuhvaća kompletne prevoditeljske usluge. To podrazumijeva pružanje svih prevoditeljskih usluga uključujući prevođenje pisanih tekstova i dokumenata s ovjerom ili bez ovjere sudskog tumača, konsekutivno i simultano tumačenje, jezične korekture i lekture tekstova, pa čak i  cjelokupnu organizaciju korporativnih događaja ili konferencija s multijezičnom uslugom simultanog tumačenja. Sve navedeno odnosi se na više od 30 jezika svijeta. Za brze i kvalitetne prevoditeljske usluge obratite se s povjerenjem!

Osim pružanjem prevoditeljskih usluga, tvrtka ABIS d.o.o. bavi se i prijevodom i izradom Sigurnosno-tehničkih listova za brojne klijente i ishođenjem uvrštenja istih u Registar kemikalija pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju i slijedom toga posjeduje specifična znanja potrebna za prijevod, tj. izradu Sigurnosno-tehničkih listova.

Po tome smo jedinstveni prevoditeljski centar na području RH.

Više o Sigurnosno-tehničkim listovima i načinu obrade istih dostupno je na našoj web stranici www.stl.hr

Osim toga, dugogodišnji smo partner putničke agencije last minute putovanja (Lastminutecentar.com) i jeftine avio karte (Avio.hr)

Najveći izbor last minute putovanja i najbolje cijene pronađite na LastMinuteCentar.hr (Avio karte i jeftina putovanja)!