Prijevod i izrada STL-ova

Poslovanje tvrtke Prevoditelj.com (ABIS d.o.o.)  obuhvaća prevoditeljske usluge kompletno. To podrazumijeva pružanje svih prevoditeljskih usluga, kao što je prevođenje pisanih tekstova i dokumenata s ovjerom sudskog tumača, ili bez ovjere, konsekutivno i simultano prevođenje, jezične korekture i lekture tekstova, pa čak i  cjelokupnu organizaciju korporativnih evenata ili konferencja s multijezičnom uslugom simultanog prevođenja. Sve navedeno odnosi se na više od 30 jezika svijeta. Za brze i kvalitetne prevoditeljske usluge obratite se s povjerenjem!

Osim pružanjem prevoditeljskih usluga, tvrtka ABIS d.o.o. bavi se i prijevodom i izradom Sigurnosno-tehničkih listova za brojne klijente i ishođenjem uvrštenja istih u Registar kemikalija pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju, te slijedom toga posjeduje specifična znanja potrebna za prijevod, tj. izradu Sigurnosno-tehničkih listova.

Po tome smo jedinstveni prevoditeljski centar na području RH.

Više o sigurnosno tehničkim listovima i načinu obrade istih dostupno je na našoj web stranici www.stl.hr

Osim toga, dugogodišnji smo partner putničke agencije za last minute putovanja (Lastminutecentar.com) i jeftine avio karte (Avio.hr)

Najveći izbor last minute putovanja i najbolje cijene pronađite na LastMinuteCentar.hr (Avio karte i jeftina putovanja)!