Prevoditeljska agencija ABIS – Misija i vizija

Naši prevoditelji nisu birani samo po vrhunskom poznavanju svog materinjeg jezika, već i po svojim tehničkim znanjima. Od naših prevoditelja, osim besprijekornog poznavanja jezika, što je uvjet za kvalitetan prijevod, očekujemo i širinu u poznavanju i razumijevanju područja iz kojeg je tekst koji se prevodi.

Naša je misija biti vodeći prevoditeljski centar u regiji, prepoznatljiv i jedinstven po prestižnoj kvaliteti usluge. Naša misija su potpuno zadovoljni klijenti. Posvećeni smo brzini i kvaliteti usluge, te smatramo da smo uspješni jedino ako su naši klijenti dugoročno zadovoljni. Osiguravamo najkraće moguće vrijeme isporuke, povoljne cijene, prilagođavamo se individualnim potrebama klijenata te pružamo visoku profesionalnost pri svakom kontaktu.

Naša je vizija biti tvrtka koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti i težimo postati neprikosnoveni preferirani izbor svakog korisnika na hrvatskom tržištu.

Povijest

Naša prevoditeljska agencija osnovana je 2002. godine sa sjedištem u Zagrebu, Trg Mažuranića 5. Vrlo brzo širimo poslovanje  i otvaramo drugi ured na prestižnoj lokaciji u samom centru Zagreba, u Preradovićevoj ulici br. 33.

Od samog početka djelovanja osnovna djelatnost tvrtke bilo je prevođenje, poduka i organizacija međunarodnih kongresa s uslugama konsekutivnog prevođenja (tumačenja).

Danas ponuda prevoditeljske agencije Prevoditelj.com obuhvaća kompletnu prevoditeljsku uslugu – pisane prijevode, usluge lekture, korekture, redakture, usluge sudskog tumača i ovjerene prijevode, usmene prijevode – simultano tumačenje, konsekutivno tumačenje, šaptano tumačenje, i sve to na više od 30 jezika svijeta.

Prevoditeljska agencija (Zagreb) od trenutka osnivanja na domaćem tržištu posluje pod brandom Prevoditelj.com, a na inozemnim tržištima koristi se brand Translations.hr, te se kao takva etablirala u vodeći prevoditeljski centar na domaćem tržištu i regiji i tržišnog lidera u segmentu stručnih prevoditeljskih usluga, kao i u segmentu internetskih prevoditeljskih usluga.

Agencija za prevođenje ABIS Prevoditelj.com posjeduje certifikate prema zahtjevima normi ISO 9001:2015 (sustav upravljanja kvalitetom) i EN 17100:2015 (sustav upravljanja kvalitetom za prevoditeljske tvrtke). Navedeni certifikati koji potvrđuju kvalitetu našeg načina rada, naših procesa i općenito prevoditeljskih usluga koje pružamo, potvrđeni su i izdani od svjetskog certifikacijskog tijela u području praćenja i kontrole kvalitete, tvrtke Bureau Veritas i njezinih stručnjaka koji su, nakon detaljne provjere našeg načina rada i ocjene svih aspekata našeg poslovanja, utvrdili da su svi zahtjevi navedenih normi u potpunosti ispunjeni.

Osim pružanjem prevoditeljskih usluga, prevoditeljska agencija ABIS Prevoditelj.com bavi se i prijevodom i izradom Sigurnosno-tehničkih listova za brojne klijente i ishođenjem uvrštenja istih u Registar kemikalija pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju.

Po tome smo jedinstveni prevoditeljski centar na području RH.
Pošaljite nam svoj dokument –> besplatna procjena
Više o Sigurnosno-tehničkim listovima i načinu obrade istih dostupno je na našoj stranici www.stl.hr