Prevoditeljska agencija ABIS, Vaš prevoditelj i sudski tumač

Prevoditeljska agencija ABIS – Zagreb , Vaš prevoditelj i sudski tumač na više od 30 jezika svijeta!

Komparativne prednosti – stručni prijevodi, ovjereni prijevodi, prijevod na više od 30 svjetskih jezika, sudski tumači, simultano i konsekutivno prevođenje, izvorni govornici.

Na inozemnom tržištu poslujemo pod brandom Translations.hr.

Isječak iz intervjua na temu predstavljanja prevoditeljske agencije ABIS Prevoditelj.com čitateljima Lidera.

“Naša prevoditeljska agencija nadaleko je poznata kao agencija kojoj se obraćaju poglavito tvrtke koje trebaju prijevod izrazito stručnih tekstova npr. iz područja tehnike, mehanike, ekonomije ili pak medicine. Često nam se obraćaju nakon što nisu uspjeli negdje drugdje realizirati dovoljno precizan prijevod svojih tekstova. Posebice ako se radi o prijevodu ugovora gdje se traži najveća moguća jezična preciznost.

Osim toga, mi pružamo doista kompletnu prevoditeljsku uslugu koja obuhvaća i ovjere sudskih tumača, lektoriranje tekstova, konsekutivno prevođenje, pa čak i cjelokupnu organizaciju korporativnih evenata s multijezičnom uslugom simultanog prevođenja.”

Od samog osnivanja ostvarena je kvalitetna suradnja s partnerskom prevoditeljskom agencijom Eurotranslate iz Ljubljane (Slovenija).

Zašto Prevoditeljska agencija ABIS Prevoditelj.com

Prevoditej.com (ABIS d.o.o.) je vodeća prevoditeljska agencija u regiji, te tvrtka sa popisom najrespektabilnijh klijenata kojima smo potpuno posvećeni. Na mjesečnoj bazi servisiramo tisuće narudžbi iz Hrvatske i inozemstva. Garantiramo vrhunsku kvalitetu prijevoda i dostavu prijevoda u dogovorenim rokovima. Na pisanim prijevodima rade isključivo prevoditelji izvorni govornici i iskusni lektori. Studenti i prvoditelji početnici su isključeni.

Poslovanje tvrtke Prevoditelj.com (ABIS d.o.o.) obuhvaća sve vrste prevoditeljskih usluga, kao što je prevođenje pisanih tekstova i dokumenata s ovjerom sudskog tumača, ili bez ovjere, konsekutivno i simultano prevođenje, jezične korekture i lekture tekstova, pa čak i  cjelokupnu organizaciju korporativnih evenata ili konferencja s multijezičnom uslugom simultanog prevođenja. Sve navedeno odnosi se na više od 30 jezika svijeta.

Prevoditeljska agencija Prevoditelj.com posjeduje certifikate prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 (sustav upravljanja kvalitetom) i EN 15038:2006 (sustav upravljanja kvalitetom za prevoditeljske tvrtke).

Vezano uz reference, Prevoditelj.com ima višegodišnje iskustvo u prevođenju i lektoriranju tekstova iz različitih stručnih područja