Prevoditeljska agencija ABIS – Zagreb , Vaš prevoditelj i sudski tumač na više od 30 jezika svijeta!

Komparativne prednosti – stručni prijevodi, ovjereni prijevodi, prijevodi na više od 30 jezika svijeta, sudski tumači, simultano i konsekutivno prevođenje (tumačenje), izvorni govornici.

Na inozemnom tržištu poslujemo pod brandom Translations.hr.

Isječak iz intervjua na temu predstavljanja prevoditeljske agencije ABIS Prevoditelj.com čitateljima Lidera.

“Naša prevoditeljska agencija nadaleko je poznata kao agencija kojoj se obraćaju poglavito tvrtke koje trebaju prijevod izrazito stručnih tekstova npr. iz područja tehnike, mehanike, ekonomije ili pak medicine. Često nam se obraćaju nakon što nisu uspjeli negdje drugdje realizirati dovoljno precizan prijevod svojih tekstova. Posebice ako se radi o prijevodu ugovora gdje se traži najveća moguća jezična preciznost.

Osim toga, mi pružamo kompletnu prevoditeljsku uslugu koja obuhvaća i ovjere sudskih tumača, lektoriranje tekstova, konsekutivno tumačenje, pa čak i cjelokupnu organizaciju korporativnih događaja s multijezičnom uslugom simultanog tumačenja.”

Od samog osnivanja ostvarena je kvalitetna suradnja s partnerskom prevoditeljskom agencijom Eurotranslate iz Ljubljane (Slovenija).

Zašto Prevoditeljska agencija ABIS Prevoditelj.com

Prevoditelj.com (ABIS d.o.o.) je vodeća prevoditeljska agencija u regiji, te tvrtka sa popisom najrespektabilnijih klijenata kojima smo potpuno posvećeni. Na mjesečnoj bazi servisiramo tisuće narudžbi iz Hrvatske i inozemstva. Jamčimo vrhunsku kvalitetu prijevoda i dostavu prijevoda u dogovorenim rokovima. Na pisanim prijevodima rade isključivo prevoditelji izvorni govornici i iskusni lektori. Studenti i prevoditelji početnici su isključeni.

Poslovanje tvrtke Prevoditelj.com (ABIS d.o.o.) obuhvaća sve vrste prevoditeljskih usluga, kao što je prevođenje pisanih tekstova i dokumenata s ili bez ovjere sudskog tumača, konsekutivno i simultano tumačenje, jezične korekture i lekture tekstova, pa čak i  cjelokupnu organizaciju korporativnih događaja ili konferencija s multijezičnom uslugom simultanog tumačenja. Sve navedeno odnosi se na više od 30 jezika svijeta.

Prevoditeljska agencija Prevoditelj.com posjeduje certifikate prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 (sustav upravljanja kvalitetom) i EN 15038:2006 (sustav upravljanja kvalitetom za prevoditeljske tvrtke).

Vezano uz reference, Prevoditelj.com ima višegodišnje iskustvo u prevođenju i lektoriranju tekstova iz različitih stručnih područja